Objavljeno: 25.03.2016 u 11:05 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Majka joj nije htjela vjerovati pa je snimila oca kako je siluje (VIDEO)

Djevojci (18) iz Indije majka i sestra nisu vjerovale da je otac (53) siluje već četiri godine. U očajničkom pokušaju da pridobije njihovu pažnju i zaustavi zlostavljača djevojka je morala snimiti silovanje.

djevojka-indija-silovanje

- Otac me silovao četiri godine. Pokušala sam razgovarati s obitelji o tome, ali nitko mi nije vjerovao – kazala je djevojka iz Uttar Pradesha koja je zlostavljanje snimila svojim mobitelom. Trebao joj je, kaže, dokaz kako bi se mogla izboriti za sebe.

Želi da ga nasmrt pretuku

- Sramim se što imam takvog oca. Zahtjevam da bude kažnjen što me iskorištavao toliko godina. Ne želim da ga objese već da ga ljudi nasmrt pretuku kako bi shvatio kako je to kad te netko muči – kazala je, prenosi Daily Mail .

Otac monstrum djevojku je silovao svaki put kad bi ostali sami u kući. Zadnji put prije nego ju je napastovao djevojka je stavila mobitel na prozor i okrenula ga u svom smjeru te pritisnula ‘snimaj’.

Majci je sad žao, otac krivi alkohol

Čim je otac završio sa zlostavljanjem, djevojka je prvo pokazala video majci, a zatim je otišla na policiju. Policija je uhitila muškarca čim su zaprimili prijavu, a snimka silovanja sada će biti dokaz na sudu.

djevojka-indija-silovanje2

Djevojčina majka sada žali što nije prije vjerovala kćeri, a otac je sve priznao i za svoja nedjela krivi alkohol.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: