Objavljeno: 09.02.2015 u 8:36 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

LJUDI, PA ŠTA JE OVO? Pogledajte kako ova zvijer rastura sniježne nanose pred sobom!

S obzirom da je mnoge začudio snimak voza, portparol železnica Kanade je istakao da je sve pod kontrolom, kao i to da se sa vozom postupa pravilno i da je ova situacija nešto sa čim se mašinovođe susreću često u toku zime.

voz

Na Youtube je nedavno osvanuo video snimak u kom se vidi kanadski voz koji juri kroz sniježne nanose i razbija ih kao od šale.

U roku od par dana, ovaj video je postao hit na internetu i pregledalo ga je više od pet miliona ljudi.

U pitanju je lokomotiva kanadskog nacionalnog železničkog saobraćaja, a snimljen je u blizini Nju Brunskviča, a pretpostavlja se da je ovaj telertni voz prevozio naftu.

– Nije mi jasno kako mašinovođa uopšte vidi išta pred sobom – zapitao se jedan od korisnika Youtube-a.

I pored toga što na snimku izgleda kao da je nešto obuzelo mašinovođu, portparol železnica Kanade je istakao da je sve pod kontrolom, te da se sa vozom postupa pravilno i sigurno, kao i to da je ova situacija nešto sa čim se susreću stalno u toku zime.

Pogledajte video:

Izvor: www.telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: