Objavljeno: 24.09.2016 u 9:47 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Ljekari su rekli majci da je beba u redu, ali ono što je spazila u njenom oku je UŽAS!

Majčinska ljubav se zaista ne može mjeriti ni sa čim! Čak i po cijenu sopstvenog života, ona će to učiniti za svoje dijete!

beba-jetra (1)

U maju 2015. godine, Trejsi je donijela na svijet naizgled zdravog dječaka. No, par dana nakon porođaja shvatila je da nešto nije u redu. Njegove oči su bile žute i razlikovao se od ostalih beba!

Kada ga je odvela kod pedijatra, rečeno joj je da su to sasvim normalne pojave za dijete nakon rođenja. Simptomi su nastavili da se nastavljuju i ona nije mogla biti mirna.

Otišla je drugom pedijatru koji ju je upozorio na opasnost od leukemije. Nakon što su provjerili nalaze krvi, utvrdili su da dječak ima problema sa jetrom. Kako bi preživio, jetra je trebalo biti transplantirana. Mnogi prijatelji, članovi porodice i obični građani su iskazali želju da budu njegovi donori. No, pošto je znala da je upravo njena jetra poželjna za Brodija, odlučila je donirati svom sinu.

beba-jetra (2)

U oktobru iste godine obavljena je operacija i sve je prošlo u najboljem redu. Kada ga je majka posjetila nakon operacije, šapnula mu je:

”Ti si moj ratnik, zajedno ćemo se oporavljati” nakon čega je on širom otvorio svoje oči i pomjerio stopalo.

Porodica Tigues je danas srećna i na okupu je. Oni zaista svima vraćaju nadu u život…

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: