Objavljeno: 01.03.2018 u 14:10 | Bizarno, Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Lažirali smrt da ulove sina koji je platio ubojici da ih likvidira…

Mladić (22) je tri puta pokušao ubiti roditelje i sestru, ali nije uspio pa se povjerio prijatelju da traži profesionalnog ubojicu. Prijatelj je to rekao policiji…

mladic-lazirao-smrt

Mladić (22) iz Rusije je nedavno uhićen nakon što su njegovi roditelji pomogli dokazati da je planirao njihovo ubojstvo. Mladić je htio ubiti roditelje i sestru kako bi dobio nasljedstvo.

Policija je najprije saznala za mladićev plan jer se on povjerio prijatelju. Onda su mu “namjestili” policajca koji je glumio profesionalnog ubojicu. Mladić mu je dao sve detalje. Rekao mu je kako da uđe u kuću njegovih roditelja, gdje se nalaze kamere, upozorio ga je na psa i dao mu je plan kuće. Ponudio mu je i 54.000 dolara za ubojstvo članova obitelji.

Policija je tada odlučila uvjeriti roditelje što njihov sin planira. U početku im nisu vjerovali, ali su na kraju odlučili sudjelovati u njegovom hvatanju. Roditelji i sestra su pozirali i slikali se “probodeni”, s “razrezanim vratovima”, “ranama od metaka” kako bi mladić mislio da je ubojstvo bilo uspješno. Policajac koji je glumio ubojicu se susreo s mladićem u Mercedesu i pokazao mu je fotografije “ubojstva”, Mladić je izrazio zadovoljstvo i obećao policajcu da će mu isplatiti novac čim dobije nasljedstvo. Tada su ga uhitili.

- Htio se riješiti roditelja jer mu nisu davali novac. Rekao je da su mu išli na živce i da ga nisu razumjeli pa je zato kontaktirao ubojicu – rekla je policija.

Sin je prvo sam glumio ubojicu no pobjegao je kada su roditelji primijetili da netko hoda oko kuće. Drugi put ih je pokušao ubiti tabletama za spavanje no otac je primijetio da je piće čudno pa ga je bacio.

Treći puta je razbio živim termometar u autu roditelja jer se nadao da će se otrovati živom. Nakon toga potražio je profesionalnog ubojicu. Prijeti mu do 15 godina zatvora, piše OddityCentral.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: