Objavljeno: 14.05.2015 u 16:14 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Kupio je jeftino ovu staru komodu. Kada je otvorio skrivenu ladicu, uslijedili su šok i nevjerica!

67-godišnji Emil Knodell prije nekoliko dana kupio je jednu staru komodu na dvorišnoj rasprodaji u gradiću Bellville u Teksasu. Ono što je odmah uočio je prekrasni mramorni dio na vrhu, te prelijepe drvene ladice.

Kada mu je prodavač rekao da se radi o komodi koja je stara čak 125 godina, Emil je znao da je mora imati. Cijena je bila samo 100 dolara, a Emil se nije ni malo predomišljao, te ju je kupio i odnijeo kući.

Emil nije mogao ni zamisliti da pored tri uobičajene ladice, komoda sadrži i jedan skriveni pretinac u kojem se nalazi nevjerovatno bogatstvo.

Na samom dnu komode pronašao je tajnu ladicu koja je bila ispunjena nakitom, dijamantima, novcem, te suvenirima iz starog Građanskog rata.

Pogledajte video:

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: