Objavljeno: 27.12.2016 u 11:06 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Krivo izračunao duljinu konopa: Otac skočio smrtonosni bungee (VIDEO)

Uznemirujući video prikazuje užasni trenutak kad je 36-godišnji Favio Ezequiel de Moraes skočio u smrt. Navodno je pogrešno izračunao duljinu užeta…

skok-bungie

Fabio Ezequiel de Moraes (36) poginuo je tijekom skakanja bungee jumpa u Brazilu. Uznemirujući video prikazuje kako nesretni muškarac udara glavom o tlo, nakon što je skok s bungee užetom pošao po zlu, prenosi Daily Mail.

Moraes je pokušao skočiti s 40 metara visokog mosta u Sao Paulu, dok su ga gledali njegov brat, žena i šestogodišnji sin, ali je krivo izračunao duljinu užeta. Odveli su ga u bolnicu u obližnjem Mairinqueu, ali je preminuo uslijed ozljeda.

Lokalni mediji navode i kako je Moraes razmišljao o tome da skoči sa sinom, ali je srećom odustao od tog pothvata. Policija je zaplijenila opremu i pokrenula istragu.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: