Objavljeno: 07.11.2016 u 11:25 | Bizarno, Ostalo, Video | Komentara:

KRIK NEMOĆNOG OCA: ‘Moj sin je govorio, hodao… cijepio sam ga i pogledajte ga sad’! (VIDEO)

Svaki roditelj želi samo najbolje svojoj djeci. Tako je i ovaj otac svoje zdravo i prelijepo djetešce u najboljoj namjeri odveo na cijepljenje jer su mu rekli da će ga tako zaštiti od bolesti! No, prevarili su ga.

otac-dijete

Njegov sin je obolio, nepovratno, a u istoj situaciji su milijuni ljudi diljem svijeta. Suze ovog čovjeka govore više od bilo čega i jasno nam daju do znanja zašto tretman poput cijepljenja ne smije i ne može biti zakonski obavezan! Jer u ovoj boli ova obitelj, ovaj otac je posve sam.

Sada kada je šteta napravljena više nema liječnika koji ga savjetuju, nema farmaceuta, nema brižnih prijatelja. Samo on sa svojom boli i krivnjom jer je dopustio da ga prevare…

Pogledajte svjedočanstvo:

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: