Objavljeno: 11.06.2017 u 15:00 | Video | Komentara:

Karleuša dopustila Denisu da je dodirne, a potom ga postidjela rekavši šta je primijetila na njemu!

Denis Kadrić se sinoć u Zvezdama Granda nije predstavio u svom najboljem svjetlu smatra Jelena Karleuša, koja se izjasnila kako, iako je njen favorit, nije dao sve od sebe, te da ona ništa nije osjetila. Denis joj je odgovorio: “Je l` vas mogu dodirnuti da osjetite?“, na što je pjevačica dala potvrdan odgovor.

denis

Jelena ne krije svoje simpatije prema kandidatu Denisu Kadriću, za kojeg kaže kako je jedan od njenih favorita. Ipak, on sinoć nije dao svoj maksimum, pa mu je Jelena rekla kako ništa nije osjetila. Denis se ponudio da je dodirne, što je ona dozvolila, a ovako je dalje tekao razgovor:

DK: Dobro veče. Ja sam Denis!

JK: Dobro veče. Znam ja da si ti Denis.

DK: Kako ste?

JK: Pa nešto nisam najbolje mogu ti reći. Ili je do mene, ili je do tebe?

DK: Do mene? Ne vjerujem da je do mene, može biti da je do vas. Ja tu ne mogu ništa ako je do vas.

JK: Moguće, vrlo moguće. Onda ti spasa nema, ako je do mene. Ja sam primijetila kako se tebi ruka tresla kao nikada do sada. Ti si se uplašio i bio si jako skoncentrisan na to, izgledao si polu uplašeno što od tebe nisam navikla. Obično si bezobrazno interesantan, pun sebe, sada je bilo malo frke.

DK. Nisam se uplašio, nego sam se malo smirio. Kad sam opušten onda sam bezobrazan, kada sam smiren onda sam uplašen, najbolje bi možda bilo da me nema ovdje, rekao je takmičar, a onda ga je Jelena uspjela i postidjeti kada je rekla šta je još primijetila kod njega:

JK. Mogu samo da ti kažem da izbliza izgledaš još bolje nego iz daleka, rekla je ona na čemu joj se Denis zahvalio. Kako je sve izgledalo, premotajte na 1:28:00 i pogledajte:

Izvor: http://www.ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: