Objavljeno: 16.05.2015 u 16:44 | Bizarno, Ostalo, Video | Komentara:

Kada se probudila vidjela je nepoznate muškarce u svojoj kući. Ono što je snimila kamera je zastrašujuće!

Nema drugog načina za opisati ovaj video, dovoljno je samo reći – zastrašujuće! Međutim, veoma je važno za sve ljude da vide ovaj video jer je to jedna od onih situacija kada ljudi sebi govore: ‘ovo se meni nikada neće dogoditi’, iako nikada ne možete biti sigurni.

Craven Coetze je postavio ovaj kućni video koji je snimila nadzorna kamera u njegovoj kući u Južnoj Americi. U snimku možete vidjeti njegove mačke koje su se skupile u kuhinji nakon što su čule zastrašujuće zvukove. Ono što se dogodilo u nastavku je kao scena iz nekog filma.

Naime, najmanje tri razbojnika ušla su u kuću, a jedan je zgrabio i nož iz kuhinje. Neki su pokušali popeti se na sprat u spavaću sobu gdje je Craven spavao u dubokom snu.

Na svu sreću, Craven te večeri nije bio sam u kući. Njegova djevojka se nalazila u prizemlju kuće i uspjela je pronaći pištolj iz kojeg je pucala nekoliko puta što je otjeralo razbojnike.

Svako bi trebao da vidi ovaj video kao podsjetnik da uvijek treba biti oprezan i svjestan svoje okoline.

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: