Objavljeno: 05.01.2015 u 14:25 | Video, Zabava | Komentara:

Kada se parkiranje pretvori u noćnu moru

Ponovo smo u prilici da vidimo ekstremni slučaj agonije zvane parkiranje, a gospođa koja je zvijezda ovog snimka bi posle ove predstave bez problema mogla da glumi u holivudskoj komediji samo na osnovu prirodnog talenta.

Nakon što je iz više pokušaja uspjela da ugura svoja kola na parking mjesto na koje bi se udobno smjestio i “hamer”, gospođa za volanom je pokušala da izađe iz svojih kola, ali je to bilo nemoguće zbog Citroen “kaktusa” koji je očigledno odlučio da joj zagorča život tog dana.

Iznervirana ovom saobraćajnom nepravdom, zvijezda ovog snimka je izašla sa suvozačeve strane, međutim, zaboravila je da povuče ručnu kočnicu, ali je brzo reagovala i spriječila katostrofu.

Kako se sve urotilo protiv nje, prilikom odlaska je odlučila da svoju frustraciju iskali na jadnom Citroenu.

Izvor: mojauto.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: