Objavljeno: 25.12.2017 u 14:57 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Kada je mlada prve bračne noći skinula vjenčanicu, shvatila je da se udala za monstruma

Amy Dawson se udala za svog dugogodišnjeg partnera Gavina Golightlya u crkvi u County Durham. Ona inače sa njim ima jedno dijete. Djevojka je prvu bračnu noć pokušala skinuti haljinu i shvatila da se udala za monstruma.

istukao-suprugu (1)

Noć koja je bila pred njima trebala je da bude najljepša,ali se pretvorila su noćnu moru. Nakon što se završila proslava u Beamish Hallu, Amy i Gavin su otišli u sobu. Kako Amy nije mogla sama skinuti haljinu, zamolila je Gavina da joj pomogne.

Do svađe je došlo jer on to nije mogao da uradi, na što je odma poludio, bacio je na pod i pretukao. Da je bilo brutalno premlaćivanje govori činjenica da je sjeo na svoju suprugu i udarao je šakama, što je rezultiralo ozljedama na licu i prsima.

istukao-suprugu (2)

Mislila je da će umrijeti. Izgledalo je kao da će je da je ubije. Nekim se čudom uspjela izvući pa je otrčala do domara, koji je odma pozvao policiju.

Gavin se branio tvrdnjom da je bio pijan pa nije znao šta radi. Dawson tvrdi da se njegovo ponašanje mnogo promijenilo na gore poslije rođenja djeteta. Kažnjen je sa 12 mjeseci rada u zajednici te zabranu približavanja suprugi, što su brojni osudili kao preblagu kaznu.

istukao-suprugu (3)

 

Šta vi mislite da li zaslužuje više?

Izvor: vrijemezavas.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: