Objavljeno: 01.09.2017 u 12:00 | Video | Komentara:

Jurio je cestom na motoru, a onda mu je na semaforu s leđa prišao tip s pištoljem u ruci. Pogledajte šta će uslijediti (VIDEO)

Postoje prilično dobri razlozi zašto postoje pravila za sve policajce kojih se trebaju pridržavati u svakoj situaciji, a jedna od njih je izbjegavanje zloupotrebe vlasti.

Jedan vozač motocikla vozio se cestom King Countya u saveznoj državi Washington, kada ga je na semaforu zaustavio čovjek koji je u njega uperio pištolj zbog (po njegovim riječima) ‘opasne vožnje’.

U normalnim uslovima, policajac bi upalio sirenu i rotaciona svjetla da bi zaustavio neku osobu, no ne i u ovom slučaju. Vozač motora snimio je cijelu situaciju kamerom koja se nalazila na njegovoj kacigi…

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: