Objavljeno: 15.06.2017 u 13:44 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Javila se ‘plesačica’ iz aviona: ‘Sram me je, imam troje djece’

Nakon što se lako otkrio muškarčev identitet, nije dugo trebalo da se dođe i do protagonistice pijanog očijukanja na letu Manchester – Ibiza. Čašica previše pretvorila se u pravu sramotu…

shauna-edmonson (1)

Pisali smo o momačkoj večeri Shauna Edmondsona, 31-godišnjaka iz engleskog Windermerea. Zabava se pretvorila u medijski eksponiranu priču, nakon što je Shaun ulovljen s nepoznatom djevojkom na letu Manchester – Ibiza.

Njegova trudna zaručnica ostala je kod kuće, a Shaun je za to vrijeme na Ryanairovom letu s ‘veselom’ djevojkom privukao pozornost ostalih putnika. Svjedoci su rekli da su Shaun i dotična bili pod utjecajem alkohola, a on je u jednom trenutku ‘žicao’ ostale putnike prezervativ.

Snimka je brzo postala viralna i lako se otkrio Shaunov identitet, a nakon samo jednog dana saznalo se i tko je dotična. Riječ je o Tracey Bolton, 39-godišnjoj majci troje djece iz Lancashirea. Ona je rekla da se obično pijanstvo pretvorilo u pravu sramotu, iako je bila riječ samo o plesu u krilu.

shauna-edmonson (2)

- Zgrožena sam kako je sve završilo u medijima, ali se ništa konkretno nije dogodilo. Plačem već danima i posramljena sam – izjavila je Tracey. Par se upoznao tek na letu, a Tracey je priznala da je pila na aerodromu prije leta.

Shaunovi prijatelji rekli su da je on u društvu poznat kao ženskar i da ga ni dolazak djeteta nije promijenio. Još se ne zna reakcija njegove trudne zaručnice, a on se navodno već danima nikome ne javlja…

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: