Objavljeno: 17.04.2017 u 13:59 | Video | Komentara:

Izveli su trik koji niko na svijetu ne može da objasni: Dokazali da mogu da čitaju misli! (VIDEO)

Ovo je nevjerovatno!

citac-misli

Dvojica mladića, Endru i Deren, tokom vikenda nastupili su u britanskoj verziji emisije Ja imam talenat, a njihovi nevjerovatni trikovi oduševili su žiri, publiku, ali i gledaoce širom svijeta. Naime, ovi momci su sebe predstavili kao “čitači misli“.

Deren je najpre od Amande Holden zatražio da izabere bilo koji kontakt u svom telefonu, zapamti zadnja tri broja te u glavi ponavlja ime dotične osobe, nakon čega je Endru tačno ispisao na papir brojke 415 i ime Debi.

Mladići su zatim zatražili od Sajmona da na papir ispiše broj kuće koju je zamislio u svojoj glavi, da zidovima u toj kući odredi boju, kao i kalendar s licem neke slavne osobe.

Naravno, jednom nakon što je Kauel dovršio zadatak, Endru je ponovo bez greške odradio šta je morao, te je jasno i glasno naveo da je Sajmon zamislio broj 717, tirkiznu boju te lice glumca Rodžera Mura.

Potom je uslijedilo veliko finale, pitanje na koje vam tek neće biti lako dati odgovor. Kako su i kada zamijenili majice? Vidjećete u nastavku već i sami, u dvoranu su ušetali u majicama maskirnih boja, koje su iznenada postale crne.

Pogledajte video:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: