Objavljeno: 28.04.2016 u 7:58 | Moj Dom, Video | Komentara:

IZVANA JE OVO OBIČNA ŠTALA, a iznutra nikad prije viđena PALAČA!

Kada su Carlos Alonso i njegova sestra Camino tražili kuću za njihovu veliku obitelji, naišli na napuštenu štalu u ruralnoj Španjolskoj. Nastamba je bila potpuno oronula i zapuštena te smještena visoko na brdu bez gradskog vodovoda i struje.

To definitivno nije bila luksuzna nekretninama, ali brat i sestra napravili su nevjerojatnu preobrazbu, piše Little Things.

Zadržali su puno toga od stare građevine. Primjerice, fasada je ostala obložena starim kamenom, a južna strana je izložena suncu koje im je glavni izvor topline tijekom zime. Osim što nakon preuređenja divno izgleda, kuća energetski koristi sve dostupne prirodne resurse!

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: