Objavljeno: 10.05.2017 u 11:28 | Ostalo, Video | Komentara:

Iznenađenje za baku u rodilištu: Tajna nije bila samo bebin spol! (VIDEO)

Ova obitelj definitivno nije očekivala ovakvo iznenađenje kakvo su im priredili Korey i Sharon, a baka je imala tu sreću da prva sazna veliku i dobro očuvanu tajnu.

iznenadjenje-zivota

Korey i Sharon upoznali su se na Pensacola Christian Collegeu i oženili su se 2010. godine. Nije puno vremena prošlo prije nego što su donijeli sina na svijet. U kolovozu 2015.godine , par iz Floride, saznao je da su ponovno trudni. Ovoga puta, odlučili su za sebe zadržati ne samo spol bebe nego su tajili još jedan važan podatak od obitelji i prijatelja.

Budući da većina članova njihove obitelji živi u drugim državama, Korey i Sharon zadržali su tajnu tako što su deaktivirali svoje Facebook profile. Nakon što je Sharon rodila, bilo je vrijeme za veliko otkrivanje. Sharonina je mama prva koja je došla u posjetu i ušla u bolničku sobu. Donijela je jedan ružičasti i jedan plavi balon, budući da nije znala spol svojeg novog unuka ili unuke, htjela je biti sigurna da ima po jedan balon za svaki spol – ali kad je pogledala u ruke svoje kćeri, došlo je do iznenađenja života.

Nemoguće je ne zabaviti se gledajući reakciju nakon reakcije u ovom viralnom videu:

Izvor: klokanica.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: