Objavljeno: 30.06.2020 u 8:46 | Video | Komentara:

Izašao je u dvorište da nahrani ovih 7 gladnih pasa, no gledajte šta se dogodilo u nastavku…

Odmah u startu priznati ćemo vam da je ovo jedan od najnevjerovatnijih videa koje smo vidjeli ove sedmice! Ne samo da ovih sedam odraslih pasa slušaju gazdu kada im rekne da sjednu i gledaju, nego niko od njih uopšte ni ne pomišlja da krene prema zdjelama u kojima se nalazi njihovo jelo.

Možete li uopšte zamisliti koliko je trebalo vremena i strpljenja da bi naučio grupu pasa da čekaju i slušaju svaku njegovu zapovijed? Ovaj čovjek očito jako voli svoje pse i pruža im svu potrebnu ljubav i pažnju.

Posebno nam je zanimljivo to da kada su svi psi očima gledali u svoje zdjele, crni i bijeli psi ni u trenu nisu prestali da gledaju u svog gazdu. Izgleda da su ova dva psa najpametnija u svom “razredu”.

Izvor: ludodobola

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: