Objavljeno: 03.12.2016 u 10:38 | Music, Showtime, Slike, TV, Video | Komentara:

Imao je samo 14 godina kada je namignuo slavnoj pjevačici: Danas čekaju dijete! (FOTO/VIDEO)

Već neko vrijeme šuška se da je Cheryl Cole, pjevačica i članica žirija britanskog ‘X-Factora’ trudna, a iako službeno te glasine nije potvrdila, haljina koju je obukla za božićni koncert otkrila je kako ipak čeka prinovu.

sheryl (1)

Svoje prvo dijete čeka s pjevačem Liamom Payneom, radi se o 23-godišnjem članu One Directiona, koji je od svoje odabranice mlađi čak 10 godina. Zajedno su od prosinca 2015. godine, a upoznali su se još davne 2008. godine, piše Daily Mail.

sheryl (2)

Da je tome tako, dokazuje i snimka iz 2008. na kojoj je 14-godišnji Liam zakoračio na pozornicu “X Factora” i namignuo budućoj majci svoga djeteta.

Tim potezom Cheryl je bila oduševljena, a rekla mu je da “je sladak i da ima karizmu.”

sheryl (3)

Na crvenom tepihu kao par prvi put pojavili su se u veljači ove godine te otad ne skrivaju da su zajedno. Cheryl iza sebe ima dva braka, s nogometašem Ashleyjem Coleom, koji ju je navodno varao kad god bi imao priliku te francuskim biznismenom Jean-Bernardom Fernandezom, s kojim je izdržala svega 18 mjeseci.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: