Objavljeno: 21.12.2017 u 13:15 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Imala je se*s sa momkom od 200 kg i završila u bolnici: Tako je izgubio nevinost, a onda je odlučio da se skroz promijeni

Greg Kasarona mogao je da usmrti svoju djevojku Džen Gerakis tokom se*sa pošto je ona u zanosu strasti glavom probila zid. – Moja prva pomisao je bila: Ubio sam je. Prvi put imam se*s i Džen je mrtva – rekao je Kasarona

udarila-glavom-u-zid (1)

Gubitak nevinosti umalo da se završi tragično. Malo je nedostajalo da Greg Kasarona (29), momak težak 200 kilograma, 2013. godine ubije svoju djevojku Džen Gerakis (28) i to tokom svog prvog se*sualnog odnosa.

Mladić i djevojka vodili su ljubav na krevetu u stanu na Long Ajlendu. U zanosu strasti, usred se*sa, Dženina glava je bukvalno probila zid.

- Moja prva pomisao je bila: “Ubio sam je. Prvi put imam se*s i Džen je mrtva” – rekao je Kasarona. On je rekao da ga je Džen u tom trenutku pogledala i pitala: “Zašto si stao”?

udarila-glavom-u-zid (2)

Ipak, Greg je odveo svoju djevojku u bolnicu gdje joj je konstatovano da je imala potres mozga.

Inače, ova bizarna, ali istinita priča dio je nove epizode serije na TLC-u pod nazivom “Zbog se*sa završili na urgentnom”. Glavni akteri ove storije Greg i Džen tada su imali 22, odnosno 21 godinu.

Oni su ostali u vezi još četiri godine, ali prema riječima Grega, kad god su vodili ljubav, bilo je dalje od zidova.

udarila-glavom-u-zid (3)

Greg je u međuvremenu krenuo u teretanu i smršao je čak 100 kilograma.

Pogledajte video i animaciju:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: