Objavljeno: 06.06.2015 u 16:44 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

IGRAČKA NAŠE MLADOSTI: Papir u ruke i bacite se na posao (VIDEO)

Presavijanjem papira napravio bi se ‘oblik’ sa četiri rupe u koje bismo stavili prste i zabava je mogla da počne.

zabice-foto

Uvijek smo se radovali novim igračkama i jedva čekali novi dan, pa da ih ponosno pokažemo prijateljima. Nisu te igračke bile rezervisane samo za djetinjstvo, pratile su nas i kroz odrastanje, stasavanje i ulazak u društvo ‘odraslih’. Nisu te igračke ništa posebno, koliko su posebni dragi likovi iz našeg djetinjstva, često izgubljeni u stvarnom životu, ali njihov osmjeh ne blijedi, ne jenjava.

Jedva smo čekali da odrastemo, a nismo shvatali šta nas tamo čeka. Jedva smo čekali da odrastemo, ali nam niko nije rekao da uživamo dok još možemo. Često nam licem prođe sjetan osmjeh kad se sjetimo drage lutke, školice, klikera, pravljenja žabice…

Ah, da… pravljenja žabice.

zabice-foto2

Presavijanjem papira napravio bi se ‘oblik’ sa četiri rupe u koje bismo stavili prste i zabava je mogla da počne.

Da li biste sada znali da je napravite?

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: