Objavljeno: 27.06.2016 u 20:03 | Bizarno, Ostalo, Video | Komentara:

Htjela je prokrijumčarit jaja guštera pa ih je sakrila u vaginu. Ono što se desilo u avionu šokiralo je sve putnike!

Sljedeća priča je čisti dokaz da na našoj planeti žive ljudi koji su zaista spremni na sve! Naime, jedna bizarna scena odigrala se na letu iz Indonezije, kada je tokom vožnje avionom žena iz Alabame ‘porodila’ Komodo zmaja!

Radi se o ženi koja je htjela prokrijumčariti pet jaja ovih veoma rijetkih guštera, te ih ilegalno prodati na tlu Sjedinjenih Američkih Država. Nakon nekoliko sati leta, počela je osjećati probadajuću bol, te je mislila da je pojela nešto loše, no istina je bila daleko zastrašujuća…

U panici, pozvala je osoblje aviona u pomoć, te joj je pomogao i jedan njemački doktor, tačnije veterinar.

‘Ovo je najluđa stvar ikada! Mislim da je toplota moje vagine uzrokovala da se jedan izleže ranije. Kako ću znati? Nisam stručnjak za guštere! Znam samo da me je jako boljelo. Prokleta stvar me čak i ugrizla. Na sreću, imala sam tampon koji je zaustavio krvarenje nakon što je iz mene izašlo ovo čudovište’ rekla je Brenda Perry, žena odgovorna za ovaj zaista bizaran događaj.

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: