Objavljeno: 28.07.2016 u 7:42 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

HOĆE LI BEOGRAĐANKE SA STRANCEM U AUTO? Pa, sve ovisi o tome koji automobil vozi…

Zamislite da vas na ulici zaustavi čovjek u automobilu, i zatraži vam malu uslugu. Da li ćete isto odreagovati ako je u pitanju prosječan automobil, ili ako vrijedi čitavo bogatstvo? Pogledajte kako su se Beogarađanke snašle i da li su bile ljubazne. Po našem mišljenju, neke čak i previše.

djevojke-mercedes

Da li uhvatite sebe da se ponašate drugačije u društvu osobe na kojoj se vidi da ima novca? Da ovo provjerimo, uradili smo mali eksperiment, a kao ciljnu grupu izabrali smo djevojke iz Beograda.

Da li su neke djevojke iz našeg glavnog grada sponzoruše, ili jednostavno vole dobre automobile, ne znamo. Možemo samo da dodamo, djevojke, pazite sa kim ulazite u auto, nikada ne znate ko je za volanom.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: