Objavljeno: 25.03.2014 u 15:12 | Auto & Moto, Video | Komentara:

Hercegovački Ghost Rider: Je li ovaj motorist iz BiH lud ili samo glup?

Taman kad smo pomislili da luđaci za upravljačem obitavaju samo u Rusiji, iz susjedne nam federacije stiže videoisječak koji možete pogledati u nastavku.

Udaljenost od hercegovačkog gradića Konjica do Sarajeva iznosi 42,3 kilometra, a navodno ih je, u gustom prometu, moguće prevaliti za 20 minuta, odnosno prosječnom brzinom od 127 km/h.

Kako? Ukoliko imate Aprilliju RSV4 sa 180 KS te manjak sivih stanica, a višak testosterona, tada je moguće postići i više od 250 km/h po uskim, zavojitim cestama okolnih naseljenih mjesta.

Nesumnjivo je da je ovaj hercegovački ghost rider izuzetno talentiran motociklist, no još uvijek ne možemo prosuditi je li lud ili samo glup?

Pogledajte pa sami prosudite:

Izvor: www.tportal.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: