Objavljeno: 30.04.2017 u 21:37 | Ostalo, Video | Komentara:

Grupa nabildanih bajkera krenula je da tuče bahatog vozača BMW-a, a onda je iz auta izašla njegova žena i SMIRILA IH JEDNIM POTEZOM!

Sljedeći video prikazuje crveni BMW kako mijenja trake pokušavajući pod svaku cijenu preteći motoriste koji su se nalazili ispred njega.

Par trenutaka kasnije, vozač je uspjeo stići bajkere koji su usporili zbog semafora, a onda je izašao iz svog vozila te počeo galamiti na njih. Naravno, to se bajkerima nimalo nije svidjelo, te su sišli sa svojih motora i par puta ga udarili po glavi.

Međutim, vidjevši to iz automobila je izašla vozačeva žena i jednim potezom uplašila bajkere koji su se u sekundi razbježali…

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: