Objavljeno: 16.09.2017 u 11:35 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Grupa bajkera htjela je zaustaviti i istući vozača kamioneta. Kada je tip zakočio i izašao iz vozila, uslijedio je PAKAO! (VIDEO)

Iako smo se u to do sada uvjerili bezbroj puta, očito je da postoje ljudi koji nikako da nauče da je nasilje na cesti sasvim bespotrebno i da to uopšte ne rješava problem, te samo ostavlja ljude povrijeđene.

Kada je jedan vozač kamioneta ‘isjekao’ motociklistu na jednoj cesti u Oklahomi, uslijedio je verbalni obračun, što je navelo vozača kamioneta da se zaustavi pokraj ceste. Međutim, nedugo zatim u pomoć mu je došao još jedan kamionet pun naoružanih ljudi, te je cijela situacija esklairala veoma brzo.

Pogledajte šta se dogodilo:

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: