Objavljeno: 05.06.2017 u 10:58 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

GODINU DANA SE KRIO: Vudi je patio za vlasnikom koji je umro, a onda su ga PRONAŠLI I SPASILI! (VIDEO)

Kad je vlasnik psa Woodyja preminuo, porodica je prodala kuću, a psa ostavila samog.

pas-vudi

Woody je punih godinu čekao da se njegov vlasnik pojavi. Skrivao se na mjestu gdje niko nije mogao doći do njega, a preživljavao je zahvaljujući komšijama koji su primijetili da je pas još uvijek tu i da ne želi napustiti svoj nekad sretni dom. Redovno su mu davali hrane i vode i u međuvremenu tražili način da mu pomognu.

Kontaktirali su Eldada Hagara i njegovu organizaciju “Hope For Paws” koji je odmah došao i spasio Woodyja od samoće i života u teškim uvjetima.

Nije bilo jednostavno doći do njega. Woody se opirao i nije htio napustiti mjesto koje ga podsjećalo na vlasnika i dom.

Nakon dugo vremena, Woody je dobio veliku dozu ljubavi. Odveli su ga u sklonište gdje su ga sredili, a pas im je vremenom počeo vjerovati i postajao sve opušteniji.

Izvor: fokus.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: