Objavljeno: 13.02.2017 u 11:47 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Godinama se krila iza tone šminke, a onda ju je napokon skinula i cijelom svijetu pokazala svoje pravo lice! (VIDEO)

Marija je djevojka koja ima 19 godina, a kada je pogledate na njoj se ne uočava ništa čudno. Međutim, ona godinama krije svoje pravo lice.

djevojka-sminka

Naime, Marija iza šminke sakriva nešto čega se cijeli život stidela, a to je lice koje je iza šminke potpuno drugačije. Poremećaj pigmentacije kože od kojeg pati ova djevojka zove se vitilgo.

Ovaj sindrom kod osoba koje su svijetlije kože i nije toliko izražen, međutim kod tamnoputih je prilično vidljiv i neprijatan.

Nakon toliko godina skrivanja Marija je uradila nešto zaista hrabro, skinula je šminku pred kamerama “TLC“ televizije i svima pokazala svoje pravo lice i stav da se više ne stidi toga.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Izvor: b92.net

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: