Objavljeno: 15.01.2014 u 20:08 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Glumac zaustavio predstavu i zaprosio kolegicu, rekla je – da

Video zapis dirljive prosidbe je postao globalni hit, te se ne začudite ako i vama niz lice sklizne koja suza. Primijetit ćete i sami, mnogima je, pogotovo glavnoj glumici.

Sandor Sturbl priuštio je nešto nezaboravno voljenoj djevojci Jane Mary Sullivan, ali i tisućama gledatelja koji su u subotu u glasgowskoj areni Hydro gledali izvedbu Petra Pana. U jednom je trenutku naprasno prekinuo predstavu, održao kraći govor, te zatim kleknuo ispred kolegice i zaprosio je.

Od sreće uplakana Jane Mary (umjetničkog imena i prezimena Lilly-Jane Young) je odgovorila s da, a čitav je prizor ispraćen gromoglasnim pljeskom, navijanjem i suzama ostalih glumaca i publike.

- Dame i gospodo, da je ovo obična predstava, Petar Pan bi u ovome trenutku prišao Wendy i poljubio je. Ali ovo nije obična predstava. Večeras nećete vidjeti samo Petra Pana kako prilazi Wendy i moli je za poljubac, večeras ćete vidjeti i Sandora Sturbla kako gleda ljubav svog života, Jane Mary Sullivan, i daje joj nešto puno posebnije – započeo je Sturbl govor, pa nastavio:

- Ovdje u Glasgowu, u gradu u kojem je ova lijepa dama rođena prije 22 godine, ispred ove divne publike pune Škota, i ispred njezine obitelji koja se nalazi u gledalištu, ovo je savršen trenutak da upitam: Jane Mary Sullivan, ti si osoba s kojom želim provesti ostatak života, hoćeš li biti moja supruga? – dovršio je.

Pogledajte taj dirljiv i nesvakidašnji prizor te se ne iznenadite ako vam niz lice sklizne koja suza. Primijetit ćete i sami, mnogima je.

Izvor: www.24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: