Objavljeno: 03.09.2014 u 13:03 | Showtime, Video | Komentara:

GLAS ANĐELA: Poslušajte Ruskinju kako pjeva Vidovdan

Video pjevačice već u prosjeku je sakupio preko 200 hiljada posjeta, a sve zato, što privlači svojom jednostavnošću i prelijepim glasom. Pa poslušajte.

Bez tebe ne znam kako se voli. Pozdrav iz Srbije! – tako komentarišu na Internetu Youtube spotove sa lijepom devojkom iz Kurska Natalijom Čapliginom, koja je oduševila poklonike starom srpskom pjesmom “Vidovdan”

- Znam da je Vidovdan vrlo značajna pjesma za Srbe, da je ona svojevrsna himna. Tako da smisao i važnost riječi shvatam, nisam samo učila riječi da ih pravilno izgovorim, rekla je Natalija.

Video pjevačice već u prosjeku je sakupio više od 220.000 posjeta, a sve zato, što privlači svojom jednostavnošću i prelijepim glasom. Pa poslušajte…

Izvor: kurir-info.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: