Objavljeno: 17.02.2017 u 11:59 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Generale, živi jesmo, nemamo pojma gdje smo: Sletjeli su na cestu da upitaju vozače za smjer (VIDEO)

Vozači koji su se u srijedu prijepodne našli na prometnici koja veže kazahstanske gradove Aktobe i Šimkent morali su nakratko stati jer im je put prepriječio vojni helikopter.

helikopter

Nije se na letjelici baš ništa pokvarilo, već se pilot potpuno izgubio zahvaljujući mećavi koja je zahvatila kraj. Tako barem prenose novinari kazahstanskog portala Informburo, koji su preslušali snimku vozača kamiona i na temelju razgovora došli do podatka da je pilot doista od vozača tražio da ga usmjeri u željenom pravcu.

Treba li uopće isticati, snimka je začas postala hit na tamošnjim društvenim mrežama, dok su u Ministarstvu obrane odlučili zasad ništa ne komentirati.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: