Objavljeno: 29.06.2014 u 10:36 | Ostalo, Video | Komentara:

Evo dokaza da se vrijeme itekako može kreirati ljudskom rukom! (VIDEO)

Za vrijeme nedavnih poplava, regija se raspisala o američkom postrojenju HAARP koji može utjecati na vremenske prilike i neprilike, odnosno stvarati ih i kreirati. Mnogi ljudi odbacili su te teorije i nazvali ih suludim.

No, i ako izuzmemo HAARP iz svega toga, kreiranje vremenskih prilika zaista je u rukama čovjeka i to dugi niz godina. U dole priloženom videu možete vidjeti kako NASA-ina postrojenja stvaraju oblake, a u nastavku i kako nastaje kiša izazvana ljudskom rukom, o čemu je izvještavao i BBC.

Kontrola vremenom zaista je stvarna i o tome više nitko ne vodi rasprave. Pitanje je samo zašto je uopće stvorena ta vrsta tehnologije. Jesu li u pitanju humani ili nehumani projekti? Sudeći po svemu, naša stvarnost u rukama je pojedinaca pa samo možemo mislite što je stvarno, a što iluzija.

Ako ste raspoloženi, kliknite i OVDJE

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: