Objavljeno: 11.12.2016 u 18:34 | Video | Komentara:

EMISIJA O KOJOJ BRUJI BALKAN: Jelena Karleuša u dnevniku kod Senada oduševila javnost onim što je rekla o BiH, Srbiji…

Regionalna muzička zvijezda Jelena Karleuša, koja mami pažnju javnosti, ali i provocira gdje god se pojavi, gostovala je, po treći put, u Centralnom dnevniku kod Senada Hadžifejzovića. Ovom prilikom pjevačica je iznijela svoje političke stavove o situaciji u Srbiji i regionu, i bez dlake na jeziku okarakterisala političare koji se nalaze na čelu ovdašnjih državica.

Odgovarala je i na pitanje zašto je zabranjena u pojedinim srpskim medijima te šta o tome misli, a govorila je i o vlastitoj popularnosti i povjerenju publike koja joj je u Srbiji dodijelila drugo mjesto među osobama kojima se najviše vjeruje, odmah iza Novaka Đokovića.

Do koje granice treba biti tolerantan, a kada je neophodna agresivnost?

Zašto ne voli nacionalizam i kako se tome suprotstavlja? Kako odgovara onima koji je nazivaju “četnikušom“…? O čemu je sve govorila pop zvijezda, pogledajte u Centralnom dnevniku…

Izvor: Depo.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: