Objavljeno: 25.01.2015 u 10:22 | Music, Video | Komentara:

Emina Tufo iz Sarajeva oduševila žiri u Zvezdama Granda

Emina je pjevala pjesamu “Kako da se pomirim sa tim” Snežane Đurišić. Druga pjesma je “Kao da me nema tu” Vanne. Emina je osvojila pet glasova.

emina-tufo-zg

- Miroslava je pjevala pjesmu “Moja zakletvo” Zorice Brunclik. Druga pjesma je “Zbog tebe” Hanke Paldum. Miroslava je osvojila dva glasa.

“Kandidatkina broj jedan je bila fenomenalna, drugoj je falilo malo, želim joj više sreće drugi put”, kaže Zorica, a Šaban se složio sa njom.

“Prva kandidatkinja je prvu pjesmu dobro otpjevala, a u drugoj pjesmi nije imalo veze, refren je bio van intonacije. Druga kandidatkinja je dobro počela da pjeva, ali problem je što je prenaglasila neke stvari”, kaže Bosanac.

“Za drugu kandidatkinju nisam glasao jer je Zoričinu pjesmu otpjevala katastrofalno, a prva kandidatkinja je prvu pjesmu otpjevala fenomenalno, a drugu pjesmu je otpjevala sa modulacijom, original tako pjeva Vanna”, kaže Aca.

“Ako je Vanna pjevala ovako, onda joj producent nije pustio dobro, ovo je klasičan falš”, ubacio se Bosanac. Aca smatra da je kandidatkinja dobro otpjevala kao i da je Vanna najbolja pjevačica.

Produkcija je odlučila da kandidatkinja pod rednim brojem jedan, Emina Tufo, je direktno prošla dalje. Miroslava ide u baraž

Izvor: senzacija.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: