Objavljeno: 26.11.2014 u 18:08 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Dvije sedmice je namakala svoje prste u ovu smjesu…nećete vjerovati svojim očima!

Uvijek smo u potrazi za lakim i jednostavnim načinima da budemo što zdraviji. U potrazi za tim, jedna djevojka je naletjela na jedan nevjerovatan i jednostavan recept. Izgleda da maslinovo ulje zaista čini čuda, a u to ćete se uvjeriti i u sljedećem videu…

Većina zna da je maslinovo ulje dobro za našu kožu i kosu. Ono se nalazi u većini proizvoda za kosu, tako da ni ne trebate da kupujete skupe preparate da bi napravili masku za kosu ili da bi hidratizirali vašu kožu. Samo ulje radi čuda!

U ovom videu, jedna mlada dama je napravila smjesu od koje će vam rasti nokti nevjerovatnom brzinom! Nema više potrebe za lažnim noktima kada možete imati i svoje prirodne.

Sve što vam je potrebno  je: Malo maslinovog ulja, iscijeđeni sok iz narandže i bijeli luk.

U jednu zdjelu stavite iscijeđeni sok od narandže i izgniječeni bijeli luk te u toj smjesi držite vaše nokte 10 minuta. Nakon toga, stavite vaše prste u čisto maslinovo ulje i držite 5 minuta.

Ovaj proces radite 2 puta sedmično i vidjeti ćete velike promjene

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: