Objavljeno: 03.07.2014 u 23:58 | Ostalo, Video | Komentara:

DUPLA SREĆA: Upoznajte bliznakinje koje dijele sve, pa čak i dečka (VIDEO)

Mladić iz Perta je već 18 mjeseci u vezi sa sestrama bliznakinjama, a kako sam kaže, naučio je da ravnomjerno rasporedi pažnju objema. S druge strane, sestre kažu da je u spavaćoj sobi njemu potrebno dvostruko više energije.

sestre-blizankinje

Dvostruko zadovoljstvo! Momak iz Australije Ben Birn (31) u vezi je sa sestrama bliznakinjama Anom i Lusi De Sink (28). Njih troje su u vezi već 18 mjeseci, a Ben je prvi put progovorio za medije kako je biti u takvoj vezi.

“U početku je bilo komplikovano. Imao sam problema da balansiram između njih dvije, ali sam vremenom naučio da pažnju koju poklanjam jednoj moram da usmjerim i prema drugoj” – rekao je ovaj mladić iz Perta.

On je dodao da je to prvi put da ima dvije devojke istovremeno, ali je priznao da je veoma teško.

“Šta god da uradim za jednu moram i za drugu. Moji drugovi smatraju da je to zapravo kul problem” – kaže Ben, koji zajedno sa svojim djevojkama živi u kući njihove majke.

sestre-blizankinje (2)

Jedna od njegovih djevojaka, Lusi, na pitanje kako njih dvije dijele dečka u spavaćoj sobi kroz smjeh je odgovorila da su izuzetno aktivne.

“Treba mu dvostruko više energije” – rekla je Lusi.

Inače, sestre su Bena upoznale preko Fejsbuka. Uživo su se upoznali šest mjeseci nakon što su se sprijateljili na toj društvenoj mreži.

“Čekale smo šest mjeseci da bismo ga upoznale jer smo htjele da se uvjerimo da je on pravi izbor” – rekla je druga bliznakinja.

Sestre De Sink su i prije toga bile poznate medijima, prije svega zato što su na plastične operacije potrošile nevjerovatnih 240.000 dolara kako bi još više ličile jedna na drugu.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: