Objavljeno: 20.11.2016 u 11:58 | Ostalo, Video | Komentara:

Došao kući i našao ženu u krevetu s drugim, a onda je ljubavniku zaglavio pe*is… (VIDEO)

Jedan nesrećni Kenijac, koji se upustio u švalerisanje sa udatom ženom, našao se u prilično nezavidnoj situaciji.

uhvatio-ih-na-djelu

Naime, uhvaćen je na djelu sa pe*isom u tuđoj supruzi, a da stvar bude bizarnija, za sve je navodno kriva crna magija!

Kada je osvetoljubivi muž dotične gospođe naslutio da ga žena vara, otišao je kod lokalnog vrača kako bi od njega dobio specijalni napitak, koji je potom krišom dao svojoj supruzi. Ne zna se da li je baš to pomoglo, ali istina je brzo izašla na vidjelo i ona je sa ljubavnikom uhvaćena na djelu, tako što su bili zarobljeni satima u krevetu, jer on nije mogao da izvadi pe*is iz nje.

Komšije su najzad čule njihovo zapomaganje i iznijele zaglavljene ljubavnike iz kuće, a cijeli događaj snimljen je mobilnim telefonom, pa je ovaj video stekao planetarnu popularnost.

Lokalni mediji su naveli da bijesni suprug nije želeo da dozvoli vraču da razdvoji osramoćene preljubnike sve dok mu suparnik nije isplatio 1500 šilinga (15 eura). Vrač je navodno uspjeo da ih razdvoji, ali je upozorio sve prisutne da bi mogla da ih snađe slična sudbina ako se upuste u preljubu.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: