Objavljeno: 20.06.2017 u 17:24 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

DJEVOJKA PAKUJE 100 STVARI U JEDAN KOFERČIĆ – TRLJAMO OČI I NE VJERUJEMO

Većina ljudi ima tendenciju da pred putovanje u kofer potrpa bar trećinu stvari koju neće stići ni da izvadi, a kamoli obuče. Rezultat su, naravno, glavobolje prilikom pakovanja jer ne može sve da stane u njega. Ono što nam je svima potrebno je dobra lekcija iz organizacije i onda nećemo morati da se odreknemo niti jedne jedine stvari.

A ko bolje može da vas nauči tehniku pakovanja od žene koja je u koferčić potrpala više od sto stvari. Zapravo sve ono što se nalazi na dva kreveta na fotografiji iznad.

Bivša Bond djevojka i svjetska putnica Rachel Grant ima nekoliko savjeta i apsolutno zaslužila zlatnu medalju u disciplini pakovanje.

U hipnotišućem videu glumica je uspjela da u kofer potrpa svu odjeću, cipele i sredstva za higijenu koje je planirala da ponese. I to je uradila sa nevjerovatnom lakoćom. Pogledajte.

Izvor: https://www.hayat.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: