Objavljeno: 21.04.2017 u 12:42 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Djevojčicu probudio BOL u ruci: Otac je bio UŽASNUT kada je vidio ŠTA JE NA NJOJ! (VIDEO)

Zastrašujuća situacija dogodila se u australijskomskom Kvinslendu, na ostrvu Morton, na koje je porodica Petigru otišla na kampovanje.

piton

U toku noći, dok je spavala u šatoru, devetogodišnju djevojčicu Gabi Petigru probudio je strašan bol u ruci, a kada je otvorila oči, vidjela je ogromnu zmiju koja joj se omotala oko ruke stežući je sve jače. Uspjela je samo da izgovori “upomoć”, na šta je reagovao otac, koji ju je teškom mukom spasio.

“Sjećam se samo da sam se probudila i ostala u šoku kad sam ugledala zmiju oko svoje ruke. Stiskala mi je ruku i bila je užasno teška, ali nije me toliko boljelo dok me nije ugrizla” ispričala je Gabi.

Na svu sreću, njen otac reagova je zaista herojski, i uhvatio se u koštac sa pitonom, bez suvišne panike.

“Što smo više pokušavali da ga sklonimo sa ruke, jače je grizao. Nisam znao šta da učinim pa sam ga uzeo za čeljust i jednostavno je otvorio”, prisjetio se otac kojeg je u toj borbi zmija takođe ugrizla. Kako pitoni nisu otrovni, prošli su “samo” sa lakšim ozljedama i psihičkom traumom.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: