Objavljeno: 23.04.2016 u 11:19 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Djevojčica se zamalo UTOPILA, a onda se dogodilo ČUDO: ‘Ona više nije isto dijete’

Natalie Holiday je s mužem, 12-godišnjim sinom i dvogodišnjom kćeri, preselila u novi dom. Djevojčica se iskrala tako da nitko nije primijetio kada je odlutala do obližnjeg ribnjaka.

Naime, dvogodišnja Catalina kasnila je u razvoju, a najviše je komunicirala gestama. Gotovo uopće nije pričala, a njezine motoričke sposobnosti su bile pravi izazov, piše Little Things.

Sestricu je od utapanja spasio brat Ethan, koji je skočio u ribnjak i izvukao je na obalu. Ubrzo su im u pomoć priskočili i susjedi koji su malenoj pružili prvu pomoć.

S obzirom da je djevojčica imala slab puls te je bila bez svijesti i hladna, obitelj je već bila pomislila da su je izgubili. Srećom, liječnici koji su došli na mjesto događaja uspjeli su je oživjeti. Catalina je iskašljala vodu i zaplakala.

Prevezena je u bolnicu, a majka se nije odvajala od nje. Ona kaže kako je čudo što je malena preživjela, ali i da nakon tog nemilog događaja Catalina više nije isto dijete.

Naime, malena je počela jasno govoriti i prvi put je izgovorila riječ ‘mama’.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: