Objavljeno: 20.03.2017 u 11:23 | Ostalo, Video | Komentara:

Djevojčica prilazi crnogorskom specijalcu i nudi mu cvjetić, a njegova reakcija ju je RASPLAKALA (VIDEO)

Koliko smo puta prisustvovali scenama građanskih protesta, često i nasilnih, a da se usred toga pojavi svijetli zrak ljubavi i tolerancije kada pojedinci u svom tom haosu, pokušavaju da izraze ljudskost i da pokažu čovječanstvu da nije sve u nama tamno i zlo?

djevojcica-specijalac

Koliko smo puta vidjeli policiju sakrivenu iza oklopa da dobija cvijeće? To se rijetko dešava, ali pojedine fotografije iz svijeta svjedoče da je bilo slučajeva kada shvatimo da se ispod te krutosti, utreniranosti i uniforme ipak krije samo čovjek.

Međutim, to se ne bi reklo za ovog policajca koji obezbjeđuje zgradu Skupštine Crne Gore tokom protesta majki u Podgorici, piše crnogorski portal “IN4S”.

Na snimku se vidi kako policajcu prilazi djevojčica koja mu predaje cvjetić, ali specijalac odbija da ga uzme. Djevojčica je malo sačekala i kada je shvatila šta se dešava, otrčala je uplašena i uplakana.

Policajac pred Skupštinom se nije mrdnuo, nešto je propmrmljao i samo hladno pogledao dijete.

Majke protestuju već 19 dana zbog stupanja na snagu Zakona o smanjenju doživotnih naknada majkama na osnovu rođenja troje i više djece sa 25 godina staža, odnosno 15 godina godina prijavljivanja na Zavodu za zapošljavanje Crne Gore, kojim su im naknade smanjene sa 336 na 264 eura, odnosno sa 192 na 144 eura.

Izvor: blic.rs/IN4S

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: