Objavljeno: 01.04.2014 u 16:18 | Video | Komentara:

DIVLJA LIGA U BIH: Publika krenula da bije sudiju, on priznao poništeni gol

U drugoj ligi tuzlanskog kantona Sanica je pobijedila Mladost golom u nadoknadi vremena, koji je prizant tek poslije napada na pomoćnog arbitra.

divlja-liga-u-bih-gol

U nižerazrednom susretu između Sanice i Mladosti u okviru 15. kola Druge fudbalske lige tuzlanskog kantona viđen je nevjerovatan pogodak.

Naime, u sudijskoj nadoknadi domaća ekipa došla je do pobjedonosnog gola i to skandaloznom odlukom sudija. Nakon slobodnog udarca nekoliko igrača Sanice bilo je iza gostujuće odbrane. Pomoćni sudija je podigrao zastavicu, međutim pod pritiskom domaćih igrača i navijača promijenio je odluku i Sanica je pobijedila sa 1:0.

Dok je trajala opsada pomoćnog arbitra sa tribina se čula diskusija o tome, da je golamn trebalo da uhvati loptu, a kada već to nije uradio onda nije bilo osnova da arbitar signalizira nedozvoljenu poziciju.

Izvor: kurir-info.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: