Objavljeno: 10.07.2017 u 11:05 | Ostalo, Video | Komentara:

DETALJ O KOME SVI PRIČAJU: Evo šta je Putin radio sa Melanijom dok Tramp nije gledao (VIDEO)

Uprkos velikim protestima zbog kojih je u hamburškom hotelu ostala duže nego što je planirano, prva dama Amerike Melanija Tramp u subotu je na Tviteru napisala da joj je u Hamburgu jako lijepo.

putin-melanija

“Uživala sam u posjeti Varšavi i Hamburgu. Mnogo posla je urađeno, ali i mnogo prijateljstava sklopljeno”, napisala je Melanija.

Samit “dvadesetorke” privukao je pažnju ne samo sastancima, već i svečanom večerom u čast gostiju, a posebno je bio zanimljiv raspored sjedenja na večeri G20. Lideri zemalja-učesnica bili su odvojeni od svojih “boljih polovina” i slučajno se supruga Donalda Trampa našla lijevo od predsjednika Rusije.

melanija-twit

Za vrijeme večere, organizovane nakon koncerta, Melanija je sjedila pored ruskog predsednika s kojim je razgovarala pa se nekoliko puta srdačno nasmijala. Prevodilac je pritom bio nepotreban, pišu svjetski mediji.

“Kada se zemlje udruže i sarađuju, svi profitiraju,” napisala je Melanija.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: