Objavljeno: 18.02.2017 u 21:45 | Ostalo, Video | Komentara:

Dečko se šokirao kad je vidio: Cura se ‘zaigrala’ sa trenerom

Djevojka je vježbala u teretani kada joj je prišao trener koji je zapravo bio glumac. Otišli su u sobu za vježbanje joge. Postali su vrlo intimni, a sve je to gledao dečko djevojke.

djevojka-instruktor-joge

Dečko je gledao snimku tajne kamere kako njegova djevojka “vježba” jogu s osobnim trenerom. U jednom su trenutku postali vrlo intimni, a dečko se šokirao.

To Catch A Cheater, je YouTube kanal na kojem je snimka objavljena. Snimka počinje s djevojkom, za koju se vjeruje da je Amerikanka, kako diže utege. U jednom trenutku ulazi instruktor fitnessa koji je glumac i počinje djevojci davati savjete.

- Ja sam osobni trener u teretani, imaš li što protiv da ti dam nekoliko uputa – pitao je instruktor djevojku.

- Ne – odgovorila je djevojka. Njezin dečko Peter gledao je što se događa. Trener je stao jako blizu djevojke. Nakon toga joj je rekao da malo raširi noge. Predložio joj je da odu u privatnu sobu za vježbanje joge. Djevojka je pristala. Počeo joj je pokazivati neke “poze” koje su Petera vrlo uznemirile.

- Se*saju se u odjeći – rekao je Peter. Par je “vježbao” oko 18 minuta. Trener je onda flertovao s djevojkom i predložio joj da bi se mogli koji put naći. Rekla mu je da ima dečka, ali su svejedno izmijenili brojeve i zagrlili se. Peter je bio zdvojan . Prvo je rekao kako ne želi vidjeti ništa drugo osim toga da se njegova djevojka rastezala. Na kraju je ipak priznao kako ju je htio uhvatiti da ga vara kako bi mogao prekinuti s njom. Rekao je kako su zajedno još od škole i da mu je ona prva djevojka, ali da sad želi hodati s drugim djevojkama. Video je objavljen krajem siječnja, a dosad ga je pogledalo više od 1,3 milijuna ljudi, piše The Sun.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: