Objavljeno: 22.12.2017 u 13:55 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Da ti se srce slomi: Djevojčica nije znala da oca vidi zadnji put

Li je bio vozač, a osuđen je na smrt jer je u nesreći skrivio smrt troje ljudi. Osim kćerkice, Shiyuan se oprostio i od supruge te majke kojoj se ponizno poklonio tri puta u znak poštovanja.

djevojcica-otac-smaknuce

Li Shiyuan (30) iz kineske provincije Heilongjiang dobio je priliku posljednji put se oprostiti od svoje obitelji dok su ga policajci prepraćali na smaknuće. Li je bio vozač, a osuđen je na smrt jer je u nesreći skrivio smrt troje ljudi.

Njegova dvogodišnja kćerkica nije ni bila svjesna da se od tate oprašta posljednji put. U videu koji se pojavio na kineskim društvenim mrežama čuje se kako mu kaže ‘Bok, tata’ dok mu maše nesvjesna da se neće vratiti.

Osim kćerkice, Shiyuan se oprostio i od supruge te majke kojoj se ponizno poklonio tri puta u znak poštovanja.

Ubili su ga injekcijom.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: