Objavljeno: 15.05.2017 u 13:18 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

DA LI VI UOČAVATE: Svi vide mladi par na ovoj fotografiji, ali ona krije NEVJEROVATNU tajnu (VIDEO)

Na društvenim mrežama se pojavila zanimljiva fotografija koja je potpuno zbunila sve korisnike.

liju-jelin

Ako ste mislili da se na njoj nalazi sasvim običan par ili možda brat i sestra, prevarili ste se! U pitanju su majka i sin.

Kineskinja Liju Jelin je živi dokaz da žena može da bude u savršenoj fizičkoj formi čak i ako je rađala djecu. Ona pritom ima skoro 50 godina, a izgleda kao da ima 25.

Kada je vide sa sinom, ljudi obično pomisle da joj je dečko.

- Kada odem u prodavnicu i kažem koliko stvarno imam godina pitaju me kako sam sačuvala mladost – otkriva Liju.

Radila je kao bibliotekar, ali se prije nekoliko godina potpuno posvetila karijeri modela. Na kineskoj društvenoj mreži Liju otkriva da se svakodnevno bavi sportom, a najviše voli plivanje. Pritom je ljubav prema ovom sportu otkrila tek sa 30 godina, ali je tokom vremena polako povećavala kondiciju. Danas je tu ljubav pretvorila u ekstremni sport.

- Najviše volim da plivam zimi u jezeru. Dok se drugi šetaju u toplim jaknama, ja u bikiniju skačem u vodu – kaže Liju.

kineskinja

Neki će pomisliti da u Kini nikada nije previše hladno, ali u njenom gradu Sinjangu, na jugu zemlje, temperatura u januaru pada do dva stepena.

Najvrelija izdanja Liju Jelin možete pogledati i sami:

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: