Objavljeno: 19.02.2018 u 13:05 | Lifestyle, Video | Komentara:

Da li ste znali da cjediljkom možete da napravite savršenu frizuru? Blogerka se dosjetila cake koje štedi mnogo para

Za savršeno oblikovane uvojke ne treba vam mnogo novca i vremena jer sve je više domišljatih dama koje se dovijaju i otkrivaju sasvim jednostavne, a genijalne trikove. Uz njih ćete imati frizuru kao svjetske ljepotice sa modnih pista.

kosa-frizura

Zahvaljujući jednoj „Jutjub“ blogerki, sada svaka žena može da zablista očas posla uz savršene lokne u kućnoj radinosti.

Sve što vam treba je, vjerovali ili ne, cjediljka. I mnogo manje para nego za odlazak frizeru.

Na tek opranu kosu nanesite malo omiljene pjene, zgužvajte blago kosu, ubacite je u cjediljku i odozdo sušite fenom kao i inače. I to je to!

Važno je samo da cjediljka, logično, ne bude plastična, a cijeli postupak pogledajte u snimku. Ova blogerka već je postala planetarno popularna, pa je njen video pogledalo skoro 770.000 ljudi širom sveta.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: