Objavljeno: 12.01.2017 u 21:23 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Čudo pred vašim očima: Snimak majčinog mlijeka pod mikroskopom koji je fascinirao svijet (VIDEO)

Džensen Hauard je majka jedanaestomjesečne djevojčice, i idejni tvorac ovog nevjerovatnog videa za koji kaže da je nastao kada se njena malena kćerka prehladila:

majcino-mlijeko-mikroskop

“Čula sam kako majčino mlijeko konstantno mijenja strukturu u odnosu na to šta je potrebno bebi. Kada je beba bolesna, mlijeko je puno antitjela koje brane organizam od bilo čega.”

Pošto njen otac radi u laboratoriji, došli su na ideju da to provjere, i ostali potpuno fascinirani. Njihov utisak je bio toliko snažan da je morala to da podijeli sa svim svojim prijateljima.

“Hej društvo… Pogledajte koliko je ovo KUL! Ovo tečno zlato koje vidite mi zovemo majčino mlijeko. Moj otac radi u laboratoriji i tamo smo pod mikroskop stavili jednu kap mog mlijeka, i pogledajte ovo čudo uživo pred vama! Sve što je mojoj bebi potrebno uovom trenutku! Zaista nevjerovatno!”, napisala je uz video.

Kako su i njeni prijatelji ostali jednako opčinjeni video je vrlo brzo postao viralan.

Ali Džensen se nije tu zaustavila.

Čitajući i pozitivne i negativne komentare ispod videa koji je postavila, odlučila je da pod mikroskop stavi i jednu kapljicu formule.

Izvor: yumama.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: