Objavljeno: 04.09.2014 u 19:54 | Music, Video | Komentara:

ČUDO OD DJETETA Osmogodišnja djevojčica na audiciji u Sarajevu otpjevala “Moja zakletvo” i sve oduševila: “Ti si nešto specijalno”!

Osmogodišnja djevojčica iz mjesta Pale se pojavila na junskoj audiciji za Zvezde Granda u sarajevskom studiju Pink televizije i tako oduševila žiri i brojne kandidate.

Prvo je na “suho” otpjevala dio pjesme “Moja zakletvo” i odmah zapanjila sve prisutne, nakon čega je Saša Popović rekao kako je ona nešto specijalno. Kada je uz matricu otpjevala istu numeru, “prelamali” su se aplauzi, a Saša je rekao: “Ja audicije radim već 11 godina, bilo je puno djece, a ovo je čudo od djeteta. Imaš 8 godina, možeš da se takmičiš, ali…”

Cijeli studio je počeo uzvikivati da ide dalje, a Popović je dovršio: “Sve si čula, ovo će biti presedan u historiji takmičenja”. Pogledajte video.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: