Objavljeno: 08.12.2017 u 14:06 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

CRNI VITEZ: Istina koja je mnogo šokantnija nego što možete da zamislite (FOTO, VIDEO)

Istina iza satelita Crni vitez je mnogo misterioznija nego što možete da zamislite. Mnogi vjeruju da je to anomalan objekat zaglavljen u polarnoj orbiti oko naše planete, ali to je zapravo vanzemaljski satelit poslat da prati ljudsku vrstu.

crni-vitez-satelit (1)

Ovaj misteriozni satelit je tema rasprava već godinama. Ipak, NLO stručnjaci tvrde da je za ovaj satelit karakteristično to što je fiksno smešten u polarnoj orbiti koja se uglavnom koristi za mapiranje i posmatranje Zemlje, što ga svrstava u posmatrajući satelit.

Agencije za praćenje širom svijeta već 50 godina unazad navode da su uspjele da dobiju radio signale od ovog anomalnog objekta. Mnoge vlade širom svijeta su opsjednute ovim satelitom, a priča se i da je Nikola Tesla bio prvi koji je detektovao signale sa ovog vanzemaljskog satelita.

crni-vitez-satelit (2)

Ako je ovaj misteriozni objekat zaista samo svemirsko đubre kao što pokušavaju da nas nasamare, zašto su mu naučnici posvećivali toliko pažnje u prošlosti?

Još pedesetih i šezdesetih godina prošlog vijeka se pisalo o misterioznom „tamnom“ satelitu koji se kreće redovnom orbitom. Tada se smatralo da je to ruski špijunski satelit.

Priča se da se ovaj vanzemaljski satelit nalazio u svemiru još onda kada je posada letjelice Sputnik i navela da je vidjela NLO u polarnoj orbiti oko Zemlje.

Napravljene su i brojne fotografije satelita Crni vitez, a mnogi mogu da ga vide kao crvenu tačku koja se kreće mnogo većom brzinom u odnosu na ostale satelite u orbiti istok-zapad.

Prema proračunima astronoma i naučnika, objekat teži preko 10 tona, što znači da je to najteži vještački satelit koji kruži oko naše planete.

Kada je Gordon Kuper poslat u svemir 1963. godine, on je naveo da je video misteriozni NLO okružen zelenom svjetlošću koji se kretao ka njegovoj letjelici. Stanica za praćenje u Australiji koja je pokupila njegov signal, pronašla je neidentifikovani objekat na radaru koji se kretao od istoka ka zapadu.

Prema navodima onih koji vjeruju da je Crni vitez vanzemaljski satelit, u njemu se nalazi misteriozna poruka iz zvjezdanog sistema Epsilon Butes, a sam satelit je postavljen u orbitu Zemlje prije oko 13.000 godina.

Crni vitez je okružen brojnim enigmama. Čak ni danas se ne zna za sigurno da li je ovaj satelit potekao iz neke vanzemaljske civilizacije. Istina o ovom satelitu će vjerovatno još dugo ostati misterija.

Izvor: webtribune.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: