Objavljeno: 19.10.2016 u 11:24 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

ČAČANKA STRPALA TUĐI TELEFON U DŽEP, NIJE NI TREPNULA: Ipak, na ovo nije računala (VIDEO)

Sigurnosne kamere u objektu Hong Kong u Čačku zabilježile su trenutak kada jedna mušterija prisvaja mobilni telefon koji je pronašla na rafu, prenosi Kurir.rs

telefon-pozajmica-kineska-radnja-cacak

Smatram da treba postupiti po pravilu – da ono što nije tvoje, ne treba ni uzimati ili ga treba odnijeti u prvu policijsku stanicu. Zamolio bih Vas da objavite snimak sa sigurnosne kamere, kako bi se možda javio onaj ko je izgubio telefon a i kako bi neko prepoznao osobu koja je pronašla telefon i prisvojila ga. Mobilni telefon treba vratiti njegovom vlasniku i zbog ličnih podataka koji se u njemu nalaze – smatra menadžer prodajnog objekta Hong Kong.

Snimak UTAJE (stručni naziv Ministarstva unutrašnjih poslova) mobilnog telefona dana 10.10.2016. godine u kineskom tržnom centru HONG KONG:

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: